Her finder du links til diverse brugbare sider..


Læsekompasset
Der kan søges på genrer, følelser, emner m.m. og der foreslås bøger som muligvis har din interesse - det er smart!

Selv skriver de:
" Læsekompasset inspirerer og giver dig forslag til bøger på en lækker og intuitiv måde. Det særlige ved Læsekompasset er, at du ikke behøver at vide præcist, hvad du leder efter. Læsekompasset foreslår bøger, alt efter hvilken læseoplevelse eller stemning, du er i humør til."

Mord i serier - seriemord
En oversigt over 420 krimiserier udgivet på dansk, så det er nemmere at få læst dem i den rigtige rækkefølge og samtidig blive inspireret til nye serier - det er smart!

Selv skriver de:
”Har en bestemt krimi ætset sig ind i din hukommelse, og er du ved at gå i opløsning over over ikke at kunne huske, hvad næste bog i serien hedder?
Nu er der hjælp til alle krimilæsere i form af denne opløsende eller måske endda oplysende oversigt med rækkefølgen i 420 krimiserier.”

Bibliotek.dk
Her kan du søge på alle bøger der er oprettet og udgivet i det nationale bibliotekskatalog. Herfra kan du reservere og bestille dem til afhentning på dit lokale bibliotek - det er smart!

Selv skriver de:
"Du kan se hvad der er udgivet i Danmark, og hvad der findes på danske offentlige biblioteker - og du kan bestille det eller se hvilket bibliotek der har materialet hjemme. bibliotek.dk er altså ikke et bibliotek, men det er en database over hvad der findes på danske offentlige biblioteker. Send en bestilling til dit lokale bibliotek (uanset hvilket bibliotek der ejer materialet). Du vælger selv hvilket bibliotek du henvender dig til. Du skal hente materialet på det bibliotek du har valgt.