Jeg bruger app'en BookBuddy til at holde styr på mit hjemmebibliotek samt de bøger jeg låner fra biblioteket og de bøger jeg låner ud.
Den er nem og overskuelig at bruge og de fleste danske titler er allerede inkluderet i deres katalog. Hvis titlen ikke findes i kataloget, kan de nemt tilføjes manuelt. App'en kan hentes i en gratisversion, med plads til 50 bøger. For 45 kroner er der plads til maaange flere.

Jeg har indsat lidt screentprints herunder, så du kan få en fornemmelse af brugerfladen..

 

Bøgerne tilføjes biblioteket ret nemt.

Du kan enten scanne stregkoden fra bogens bagside. De fleste danske titler er som sagt allerede inkluderet i kataloget. Ofte kan der godt mangle et billede af bogen, men så er det nemt blot at benytte den indbyggede mulighed for at tage et billede af bogen med telefonens kamera.

Hvis bogen ikke findes i kataloget, kan man ret nemt selv tilføje den manuelt.

 

De bøger du har indtastet i dit hjemmebibliotek kan sorteres efter dine præferencer.

Til venstre er de sorteret efter titel, hvilket er min foretrukne sortering.

Til højre er de sorteret efter forfatteren.

Der er flere andre sorterings/visningsmuligheder, så du kan næsten få det, som du vil have det.

 

Du kan også nemt sortere og søge efter forfatternavn eller bøger i samme serie - såfremt selvfølgelig du har husket at udfylde feltet Series ved oprettelse af titlen.

Det er også nemt at tilføje bøger, du låner fra biblioteket eller andre og på den måde holde styr på, hvad du har læst, lånt og afleveret.

Og så er der tilmed mulighed for at oprette en ønskeliste.

Der er ofte bøger jeg har lånt fra biblioteket, som jeg ender med at måtte eje.

Her er en nem måde at holde styr på alle ønskerne, når der skal handles på Saxo.com, i Bog&Idé eller i brugtbogsbørsen..