Se mor, jeg danser

af Puk Elgård

Jeg vil også ha' en Puk! Min helt egen lille Puk, som jeg kan putte i lommen og tage med rundt, hvor end jeg kommer. En lille Puk jeg kan tage frem, når jeg har brug for hyggeligt, inspirerende og livsbekræftende selskab.

For det er lige hvad Puk leverer, når hun tager os med på hendes rejse til New Mexico. Ved hjælp af en Earth Walk ceremoni, skal hun gennemgå tre epoker i sit liv; barndommen, teenageårene og den voksne kvinde.
Det er en beskrivelse af en sårbar og usikker kvinde, som er ufattelig stærk og handlekraftig.

Puk har skrevet en gribende, hjertevarm og ærlig fortælling om at finde sig selv og finde mening med det umiddelbart meningsløse og uforståelige. En rejse, hvor man kan lære at acceptere de kår, man er vokset op under og vende det til noget konstruktivt.

Hvis jeg var betaget af Puk før, så er jeg det kun endnu mere nu.


Bogens bagside:
Der findes en ulykkelig hændelse i min familie, som blev begravet i tavshed. Det har betydet, at jeg i perioder har været lammet af angst, og jeg har haft svært ved at forstå og tilgive de valg, mine forældre traf. Men jeg har altid været fast besluttet på at vælge min egen vej. Derfor vil jeg gennemføre fire dages indianerritualer på et øde og helligt sted i New Mexico. Under trommedans og fuldmåne kommer minderne krybende frem, og pludselig er jeg tættere på tragedien end nogensinde før.

Genre: Biografi
Sideantal: 280
Udgivelsesår: 2019
ISBN: 9788711564820
Forlag: Lindhardt og Ringhof