Onde spil

af Angela Marsons

Øv, hvor var den god! Jeg vil have mere Kim Stone…
Onde spil er nummer to i serien om kommissær Kim Stone og hendes team. Etteren Tavse skrig var ret god, men denne er endnu bedre.

Denne gang er vi ikke på jagt efter en ukendt forbryder – vi er faktisk ikke i tvivl om, hvem de skyldige er. I stedet forsøger vi at finde ud af, hvordan det overhovedet kan lade sig gøre at begå disse forbrydelser samt jagten på holdbare beviser. Historien er godt skrevet og plottet holder hele vejen.

Vi får et fantastisk og interessant indblik i en sociopats tankegang og på hvor farlige de kan være, under de rette omstændigheder.
Samtidig får vi et endnu større indblik i Kim Stones dystre og dysfunktionelle opvækst, som på elegant vis filtres ind i opklaringsarbejdet. Den umiddelbart usympatiske Kim Stone bliver pludselig menneskeliggjort og man kan ikke lade være med at holde af hende.
Samspillet med hendes team fungerer stadig godt og vi lærer dem alle bedre og bedre at kende.

Ligesom i
Tavse skrig er der nogle realistiske og humoristiske dialoger, som fungerer rigtig godt. Den er ligeledes skrevet i et behageligt og letlæseligt sprog, som flyder godt derudaf. Og så bliver vi endnu engang forkælet med korte og overskuelige kapitler.


Jeg er (tydeligvis) allerede stor fan af Kim Stone-serien og glæder mig til den næste, som forhåbentlig er på vej..?


Rækkefølge i serien om Kim Stone:
1) Tavse skrig (læs min anmeldelse her)
2) Onde spil
3) Forsvundne piger (læs min anmeldelse her)

Bogens bagside:

Hævnens time er kommet.

Da en voldtægtsforbryder bliver fundet brutalt myrdet i en passage, er det op til kommissær Kim Stone og hendes folk at løse sagen hurtigt.

Men hun har ikke en chance for at vide, hvad hun egentlig er oppe imod. Bag mandens morder gemmer sig en vaskeægte sociopat, der udfører sine egne forskruede eksperimenter med nogle af samfundets mest sårbare.

Da det ene hævnmord efter det andet sker, bliver det tydeligt for Kim, at der er noget langt mere uhyggeligt på færde. Og som om det ikke var nok, er der også noget, der tyder på, at Kims egne svagheder står for skud.

Genre: Krimi
Sideantal: 374
Udgivelsesår: 2018
ISBN: 9788742600368
Forlag: Jentas
Originaltitel: Evil games (2015)